четвер, 5 липня 2018 р.

ЧЕРГОВИЙ СПЕКТАКЛЬ: НОВА ТЕМАТИКА, НЕЗМІННА ІДЕЯ


      04.07.2018. Знову на Ньюзвані вистава у форматі Штепселя і Тарапуньки. Так-так, називати це Українським форматом, де під оплески дібраної аудиторії і навіжений тиск штатних ведучих відмовляють українців од поглядів у бік США, а налаштовують у бік Росії – неприхований цинізм. Червоненка, як і Співака, знову дратує логічно справедливе визначення «титульна нація».  Він знову пропагує аморальну тезу про дальші економічні стосунки з агресором. Каже, що знає різні мови, але шукає зачіпки, аби українською видушити з себе всього кілька речень. Лише для демагогічного показу робить це й Співак. Разом із «Штепселем» і «Тарапунькою» вони застосовують усі некрасиві методи, щоб, визнаючи на словах українську мову, насправді далі лишати нашу країну калікою серед країн світу.
    Знову тон намагається задавати «Золотой мальчик» із недоторканною 5 точкою, знову підриває суверенітет України, заперечуючи її право самій обирати політичний курс. Бачите, Україна має неодмінно бути нейтральною, безблоковою державою і то за умови гібридної війни з Росією, загарбання наших територій. Аморальність і злочин очевидні.
     Спостерігаємо дивний і на перший погляд нібито конфлікт між юдеями, які керують Україною, та юдеями, що завалюють ту владу, тягнучи Україну в обійми Росії.  Але насправді конфлікту нема: над обома таборами тяжіє один і той же імунітет з його уже традиційними помилками. Просто Кремль не хоче, щоб українці зближалися з  Європою та США, й особисто Путін має показати накрученим засобами інформації росіянам, що він таки здолав «київську хунту». Чому ж та «хунта» дозволяє себе валити? – це вже треба шукати в її пріоритетних персональних інтересах. Обєктивні думки вченого Леоніда Шульмана і поета Мойсея Фішбейна її теж не цікавлять.

     Олекса Палійчук.

Немає коментарів: