четвер, 4 серпня 2016 р.

Денис Пятигорец. Надя и пустота. На этом тему можно закрыть, партия окончена, мат вам, господа — Новини України

Денис Пятигорец. Надя и пустота. На этом тему можно закрыть, партия окончена, мат вам, господа — Новини України

1 коментар:

Олекса Палійчук сказав...

Багато нині розмов точиться довкола одіозних висловлювань Надії Савченко. Багато наших громадян разюче змінили до неї своє раніше захопливе ставлення. Її почали називати зрадником, агентом Кремля, продуктом Медведчука тощо. Тим часом доречно було б узяти до уваги й іншу версію. А може, Надія Савченко іноді не зовсім усвідомлює, що каже. Підозрюю, що під виглядом "ремонту" в її камері вбудували обладнання для гіпнотичного впливу уві сні. Може, це 25 кадр, може, інші технології навіювання... Адже бачимо явно алогічні твердження Савченко, які відповідають лише намірам Путіна. Казати, що З-я світова війна буде, якщо Захід надасть Україні зброю - це абсурд, людина в її становищі сказала б цілком протилежне: "... якщо Росія і далі надаватиме зброю сепаратистам".
Або наполягати, щоб не затягували вибори на окупованому Сході… Невже ці переконання, наче цв’яхи, вбили ув’язненій в голову, і вона тепер вважає їх своїми? Навіть не здогадується про вчинений супроти неї злочин.
Може, я помиляюся, та компетентним органам не завадить вивчити це питання, і якщо є засоби такого впливу на людину, то мають бути і засоби його нейтралізації.