четвер, 23 жовтня 2014 р.

ДЕЩО ПРО "САМОПОМІЧ"


«Самопоміч» рекламує себе тим, що в її списку нема жодного екс-депутата. Але хіба це добре? Хіба на виробництві не треба досвідчених фахівців, які вчитимуть молодих випускників навчальних закладів? Хіба на фронті мають воювати лише молоді необстріляні хлопці?.. Завжди і всюди, у будь-якій галузі, а відтак й у Верховній Раді потрібні люди, що мають знання і практичний досвід боротьби за українські національні інтереси.
 «Самопоміч» виставляє гасло «Візьми і зроби!», але не переконує мене в тім, що має спільний для своїх членів ідеологічно-концептуальний стрижень. Вона може продукувати навіть брудні пасквілі на шанованого в Україні військового діяча Анатолія Гриценка, який усе своє життя присвятив безкорисливому служінню рідному народу.
Свою відданість Україні практично довели народні депутати «Свободи», переконливо засвідчує «Громадянська позиція», і наш святий обов’язок проголосувати за ці партії, дати їм змогу працювати у парламенті задля щастя українського народу. Така моя тверда, підкріплена власним життєвим досвідом, думка.

Олекса Палійчук.

Немає коментарів: